TOY FOX TERRIER KENNELS


TOY FOX TERRIER - AMERIKANKÄÄPIÖTERRIERI - TAPAHTUMAT

 

Toy Fox Terrier Kennelin tapahtumat

Kennel-vierailupäivät
Toy Fox Terrier Kennel järjestää kennel-vierailupäiviä noin kerran parissa kuukaudessa. Nämä vierailut tapahtuvat meidän omassa kennelissämme, Vihdissä. Vierailupäivänä voit tulla tutustumaan amerikankääpiöterrieri-rotuun, koiriimme, kenneliimme sekä meihin kasvattajina. Tulevat vierailupäivät tiedotetaan kennelimme sähköpostilistalle, jonne voit liittyä täyttämällä yhteystiedosi tästä linkistä >> sekä vierailupäivistä tiedotetaan myös kotisivuillamme.

Katso seuraava vierailupäivä ja ilmoittaudu mukaan tästä linkistä >>


Vierailupäivän tuoksinnassa vasemmalta: Ariel, Pikkolo, Nugget, Mike, Nell, A.P. ja Pipari.

Vietimme Toy Fox Terrier Kennelissä vierailupäivää sunnuntaina, 14.1.2007. Katso tästä linkistä kuvia talvisesta vierailupäivästämme >>

Vietimme Toy Fox Terrier Kennelissä vierailupäivää lauantaina, 8.3.2008. Mukana menossa koiria ulko- ja sisätiloissa, pentuja sisällä sekä kissamme Happy. Katso tästä linkistä kuvia talvisesta vierailupäivästämme >>

amerikankääpiöterriereitä

Vietimme Toy Fox Terrier Kennelissä vierailupäivää sunnuntaina, 30.3.2014. Mukana menossa koiria ulko- ja sisätiloissa, pentuja sisällä sekä ystävämme Emma ja Christin koirineen.

amerikankääpiöterrieri

amerikankääpiöterrieri

amerikankääpiöterrieri

Kennel-tapahtumapäivät
Toy Fox Terrier Kennel järjestää suuren kennel-tapahtumapäivän kerran vuodessa, kesällä. Nämä TFT-tapahtumat järjestetään omassa kennelissämme, Vihdissä. Tapahtumapäivänä voit tulla tutustumaan amerikankääpiöterrieri-rotuun, koiriimme, kenneliimme sekä meihin kasvattajina. Tapahtumapäivänä olet tervetullut kenneliimme oman amerikankääpiöterrierisi kanssa, olipa koirasi meidän kennelistämme tai ei. Amerikankääpiöterriereille sekä koirien omistajille on järjestetty paljon mukavaa ohjelmaa, makkaranpaistosta tikanheittoon, eläinlääkärin tarkastuksista hiirikisailuun. Tulevat TFT-tapahtumapäivät tiedotetaan kennelimme sähköpostilistalle, jonne voit liittyä täyttämällä yhteystiedosi tästä linkistä >> sekä TFT-tapahtumapäivistä tiedotetaan myös tällä sivulla.

17.6.2006 vietimme Toy Fox Terrier Kennelissä vuoden 2006 TFT-tapahtumapäivää. Lue lisää tästä linkistä >>

9.6.2007 vietimme Toy Fox Terrier Kennelissä vuoden 2007 TFT-tapahtumapäivää. Lue lisää tästä linkistä >>

28.6.2008 vietimme Toy Fox Terrier Kennelissä vuoden 2008 TFT-tapahtumapäivää. Lue lisää tästä linkistä >>

6.6.2009 vietimme Toy Fox Terrier Kennelissä vuoden 2009 TFT-tapahtumapäivää.

TFT-tapahtumapäivä Toy Fox Terrier Kennel
TFT-tapahtumapäivä Toy Fox Terrier Kennelissä heinäkuussa 2012. Kaikkiaan paikalla oli lähes 60 ihmistä ja montakymmentä upeaa amerikankääpiöterrieriä.

19.6.2010 vietimme Toy Fox Terrier Kennelissä vuoden 2010 TFT-tapahtumapäivää. Lue lisää tästä linkistä >>

14.7.2012 vietimme Toy Fox Terrier Kennelissä vuoden 2012 TFT-tapahtumapäivää. Lue lisää tästä linkistä >>

13.7.2013 vietimme Toy Fox Terrier Kennelissä vuoden 2013 TFT-tapahtumapäivää. Lue lisää tästä linkistä >>

TFT-tapahtumapäivä 2013
TFT-tapahtumapäivä Toy Fox Terrier Kennelissä heinäkuussa 2013. Kaikkiaan paikalla oli lähes 70 ihmistä ja montakymmentä upeaa amerikankääpiöterrieriä.

12.7.2014 vietimme Toy Fox Terrier Kennelissä vuoden 2014 TFT-tapahtumapäivää. Lue lisää tästä linkistä >>

18.7.2015 vietimme Toy Fox Terrier Kennelissä vuoden 2015 TFT-tapahtumapäivää. Lue lisää tästä linkistä >>

 

Kun olet tulossa vierailulle kenneliimme taikka osallistumaan isompiin tapahtumiin ja mikäli tulet pidemmältä ja haluat majoittua Vihdin alueelle yöksi, tässä majoituspaikkoja Vihdin alueella, joihin voi majoittua koiran tai koirien kera.

Finlandia hotelli Elohovi
Lamminpääntie 512, Veikkola
p. (09) 2242 840
kotisivut

Hopeaniemi
Hopeaniementie 24, Nummela
p. (09) 224 241
kotisivut

Olkkalan Kartano
Olkkalankuja 20, Vihti
p. (09) 2242 7112
kotisivut

SATHY ry.:n tapahtumat

ETFTA ry.SATHY ry. järjestää vuosittain useita erilaisia upeita tapahtumia amerikankääpiöterriereille. Talvella on SATHY Pulkkarieha, keväällä on SATHY Kevätkinkerit, kesällä on SATHY Kesäpäivä ja SATHY Superkisat, syksyllä on SATHY Expo sekä SATHY Kisapäivät. SATHY-tapahtumissa on mukana aina suuri määrä suomalaisia amerikankääpiöterriereitä, joten tapahtumiin kannattaa osallistua sekä rodusta kiinnostuneiden ihmisten, että tottakai koiran omistajien.

SATHY-tapahtumissa amerikankääpiöterriereille järjestetään useita erilaisia hauskoja ja jännittäviä kisoja, kuten taakanveto™, tuholaistorjunta™, voimaveto™, nopeusjuoksu ja paljon muuta. Mukaan SATHY toimintaan pääsee helposti, tulee vain mukaan tapahtumiin. Klikkaa tästä linkistä lisää tietoa SATHY ry.:stä >>

Suomessa amerikankääpiöterriereille järjestetään erittäin paljon toimintaa ja tapahtumia. SATHY ry. yhdistyksessä järjestetään pelkästään amerikankääpiöterriereille myös omia tapahtumiaan, kuten SATHY Kääpiö Kemut.

Lisätietoa yhdistyksistä >>

ETFTA ry.:n tapahtumat

ETFTA ry.Amerikankääpiöterriereiden oma yhdistys Suomessa ja Euroopassa, ETFTA ry. järjestää vuosittain useita erilaisia upeita tapahtumia amerikankääpiöterriereille. Pienempiä ja suurempia, kivoja, hauskoja, upeita amerikankääpiöterrieri-tapahtumia järjestetään ympäri vuotta, pääsääntöisesti Etelä-Suomen alueella.

Tapahtumat ja kilpailut järjestetään vain ja ainoastaan United Kennel Clubissa rekisteröidyille aidoille työkoira-amerikankääpiöterriereille, joiden asiaa ETFTA ry. vankasti ajaa. Lisätietoa ETFTA ry.:stä >>

Liittymällä jäseneksi ETFTA ry.:hyn saat kotiinkannettuna suomenkielisen amerikankääpiöterrieri-lehden kahdesti vuodessa, pääset useimpiin tapahtumiin täysin maksutta ja virallisista UKC-kilpailuista saat huomattavia alennuksia. Liity jäseneksi ETFTA ry.:hyn >>

Lisätietoa yhdistyksistä >>

Tapahtumarikas amerikankääpiöterrieri-vuosi 2020! Tule mukaan!

Euroopan suurin ja paras amerikankääpiöterrieri-yhdistys, Euroopan Amerikankääpiöterrieri Yhdistys ETFTA ry. järjestää jälleen tänä vuonna Suomen ja koko Euroopan kivoimmat amerikankääpiöterrieri-tapahtumat. Tule mukaan huippukivoihin amerikankääpiöterrieri-tapahtumiin... Nämä tapahtumat järjestetään juuri Sinua ja Sinun koiraa varten!!!

Katso kaikki tulevat hienot ja kivat amerikankääpiöterrieri-tapahtumat tältä sivulta >>

Liity ETFTA ry.:n jäseneksi ja saat hienon suomenkielisen amerikankääpiöterrieri-lehden kotiinkannettuna kahdesti vuodessa >>


'PR' Dunkel's Master Mocca & 'PR' Dunkel's Brown Sugar valmiina tapahtumiin!